Reparaties

ReparatiesOnze reparatieafdeling staat voor goede en blijvend werkende reparaties.

Garantie
Wij geven drie maanden garantie op alle reparaties die wij verrichten en proberen wij de scherpst mogelijke oplossing te bieden in prijs en de tijd die benodigd is om het probleem te verhelpen.

Open Source
(vrij gebruik van de software)
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van de, vaak enorm goed werkende, Open Source software aanbieders. Zo is er een prima pakket voor kantoormedewerkers en zijn er veel zaken die prima op te lossen zijn met kosteloze software.

Ook voor snelle maar enorm effectieve reparaties kunt u bij ons terecht.
Onderstaand enkele voorbeelden:

Het stofvrij maken van uw PC
1 à 2x per jaar dit kan de levensduur van uw apparatuur aanzienlijk verlengen.

Spyware/ Malware/ Virussen:
Spyware, malware en allerhande virussen verwijderen, maar ook afdoende soft en hardware installatie/ instellingen maken om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Hardware installeren:
Nieuwe hardware installeren, zoals bijvoorbeeld: RAM geheugen uitbreiding, herstel of nieuwe harddisk, uitbreiding van zaken voor meer opslag, USB poorten, netwerkkaarten, geluidskaarten , videokaarten of een geheel nieuw moederbord met bijbehorende processor.

Software installeren:
Van eenvoudig tot zeer uitgebreide zaken. Denk u aan een (her)installatie van besturingssystemen, Windows, Linux, enzovoorts. Soms is bij een PC of laptop een recovery cd/ dvd meegeleverd en is het wenselijk de hele boel te schonen. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. Graag maken wij uw machine weer zoals hij ooit was toen u deze voor het eerst aangezet heeft. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de software volledig te laten updaten zonder recovery.

Laptop/ computer reparaties:
Wij repareren computers en laptops. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan scherm, videokaart, toetsenbord, koeler en zelfs systeemkast vervanging. Ook leveren wij voor nagenoeg ieder systeem of laptop, vervangende accu’s en /of opladers.

Websites
Ook voor websites hebben wij in samenwerking met onze partners veel oplossingen. Zo kunnen wij in samenwerking, hosten, design leveren, SEO oplossingen aanbrengen zodat u ook echt voorkomt in de zoekmachine en opgepikt kan worden door de robots, CMS systemen maken of uw site daarnaartoe ombouwen, updates van CMS, mailafhandeling, et cetera.

Blijf niet slecht gehumeurd achter uw systeem werken, maar bel of mail ons!